Zorganizujemy dla Państwa bankiet angielski.
Przykładowe menu: bankiet angielski
Dania ciepłe
* Szaszłyczki drobiowe z papryką
* Comber z dzika w marynacie z ziół i czerwonego wina
* Butterfish w mleczku kokosowym z warzywami
* Comber króliczy w białym sosie
Zimny bufet
* Drób nadziewany suszoną morelą
* Paluszki z kurczaka z curry podawane na melonie
* Indyk w hiszpańskim winie
* Medaliony drobiowe
* Schab faszerowany śliwkami
* Cielęcina po prowansalsku ze szparagą i sosem borówkowym
* Mus z łososia z suszonym koperkiem
* Szczupak lub sandacz faszerowany w całości
* Pasztet po staropolsku z rodzynkami
* Roladki wieprzowe z pasztetem z sarny
* Pstrąg wędzony z warzywami na toście
* Zraziki z warzywami po staropolsku
* Comber króliczy
* Pasztet z wędzonego schabu w cieście
* Szynka parmeńska w melonie
* Vol-au-vents z różnymi nadzieniami
* Koreczki z serów
* Koreczki z wędlin
* Tartinki różne
* Kolorowe dukaty
Sałatki
* Sałatka nicejska z tuńczykiem
* Alzacka z paluszkami kraba i pędami bambusa
* Sałatka brokułowa z sosem jogurtowym
Dodatki
* Kompozycje owoców egzotycznych
* Ciasteczka bankietowe typu petit-furki
Napoje
* Kawa, Herbata
* Soki owocowe różne
* Woda mineralna
* Wina czerwone i białe